Home / Dieren / Dierense avondvierdaagse afgelast vanwege noodweer

Dierense avondvierdaagse afgelast vanwege noodweer

DIEREN – Donderdag aan het begin van de middag heeft organisator Theo Hennekes moeten besluiten om de laatste avond (donderdag) van de Dierense avond wandelvierdaagse af te gelasten. Er wordt zwaar weer verwacht en de organisatie durft het risico niet aan met 1150 deelnemers, waarvan het merendeel kinderen.

“De voorspellingen duiden op zeer slecht weer”, aldus Hennekes. “Er worden zware buien verwacht met regen, onweer en zware windstoten. We durven als organisatie niet het risico te lopen dat de deelnemers in dat weer verzeild raken.”

De Dierense Avondvierdaagse is daarmee ook afgelopen. De laatste etappe op vrijdag lopen is geen optie. De organisatie heeft er even over gedacht, maar dat is op een dergelijk korte termijn niet te realiseren.

"Gelet op de weersverwachting en het gepleegde telefonisch consult met meteoconsult in Wageningen, heeft de organisatie besloten om de laatste dag van de avondvierdaagse voor vandaag te schrappen", aldus de organisatie in een persbericht, getekend door de heren Hennekes en Teunissen.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.