Home / Dieren / Avondvierdaagse

Avondvierdaagse

DIEREN – We zitten er weer middenin, de jaarlijkse avondwandelvierdaagse. Het meerendeel van de deelnemers zijn leerlingen van de basisscholen in Dieren en omstreken en hun ouders. Wat minder opvallend zijn de oudere deelnemers, de dames en heren die met hun rolstoel meedoen. Al een jaar of dertien zorgen vrijwilligers ervoor dat bewoners van verpleeghuis Gelders Hof ook vier dagen hun ommetje kunnen maken. Voor veel mensen een welkom uitje in de buitenlucht. Zij, en hun begeleiders, genieten dan ook weer volop.

 

Donderdagavond zou de grote intocht zijn geweest, waarbij de scholieren en rolstoelers samen achter de muziek aan door het dorp trekken. Die avond is vanwege te verwachten noordweer afgelast, zo maakte de organisatie bekend.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.