Home / Rheden / Rode Kruis hotel De Valkenberg in Rheden houdt open huis

Rode Kruis hotel De Valkenberg in Rheden houdt open huis

RHEDEN – Het personeel van Hotel De Valkenberg/ Paardestal organiseert een open middag voor iedereen uit de omgeving en alle vrijwilligers die met hun familie of vrienden een kijkje willen komen nemen op het prachtige landgoed. Op zaterdag 12 mei gaan de deuren van 14.00 uur tot 17.00 open en hoopt het personeel naast de trouwe vrijwilligers ook andere geïnteresseerden, zoals de inwoners van de gemeente Rheden en omgeving en potentiële nieuwe vrijwilligers, te mogen begroeten. Een informatiestand met brochures staat klaar. Ook wordt daar informatie verstrekt over de stichting: ”Vrienden van De Valkenberg”.

De Valkenberg is een accommodatie waar zieken en gehandicapten onbezorgd vakantie kunnen genieten. Het doel van deze middag is om de mensen uit de omgeving de gelegenheid te geven een kijkje binnenshuis te nemen, over het werken in het hotel te informeren en nieuwe vrijwilligers te werven.

Om de middag een gezellig en luchtig karakter te geven zullen er tal van activiteiten georganiseerd worden. Er zal livemuziek zijn, een ballonnenwedstrijd, een rad van fortuin en voor de kleinste jeugd een springkussen en iemand die ballonnen komt vouwen. Ook zal er een stand zijn waar deskundigen uw bloeddruk zullen meten en ludiek de aandacht vragen voor de Dag van de verpleging en het tekort aan verpleegkundigen. Tevens worden er rondleidingen in De Valkenberg en De Paardestal verzorgd en zal het zwembad, op eigen risico, voor publiek opengesteld worden. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten. Met een hapje en een drankje wordt getoast op een mooie toekomst voor De Valkenberg. De organisatie hoopt op een heel grote opkomst waarbij iedereen die belangstelling heeft welkom is.

Het is niet mogelijk om auto’s op het landgoed te parkeren. Vanaf de oprijlaan zullen er busjes pendelen om bezoekers naar het hotel te brengen. Hotel De Valkenberg ligt aan de Arnhemsestraatweg 12 in Rheden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.