Home / Angerlo / Sexy kalender met Angerlose voetballers

Sexy kalender met Angerlose voetballers

ANGERLO – Vrouwen uit Angerlo en omstreken: houd u vast. De heren van het eerst elftal van Angerlo Vooruit hebben zich laten vereeuwigen op een sexy kalender. De spelers overhandigen hun foto’s zaterdag aan hun favoriete vrouwen.

Het eerste speelt op 3 augustus een wedstrijd tegen Lucky Ajax, bestaande uit oud-spelers van de Amsterdamse club. Om de sponsoring voor die wedstrijd binnen te halen, is een verjaardagskalender gemaakt. De mannen van het eerste team zijn gefotografeerd door William Langeveld.
Zaterdag 12 mei wordt de kalender gepresenteerd. De spelers overhandigen hun foto aan hun favoriete vrouw. Zondag 13 mei is het Moederdag, maar samenleven met een voetballer betekent dat de zondag altijd in het teken staat van de wedstrijd. Daarom krijgen de vrouwen tijdens een lekkere high tea een mooie foto aangeboden. Deze bijeenkomst vindt plaats van 13.00 tot 14.30 uur in de kantine van de club. Na deze dag wordt de kalender in omloop gebracht.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.