Home / Beekbergen / Herdenken in Beekbergen

Herdenken in Beekbergen

BEEKBERGEN – Het oorlogsmonument in het Texeira de Mattaspark in Beekbergen ligt er weer prachtig bij. Feitelijk is het een nieuw monument, een verbeterde versie van het oude monument, dat er hetzelfde uitziet. Kinderen van groep-7 van de openbare basisschool namen de adoptie ervan over van de groep die de school gaat verlaten. Dat deden ze tijdens de zeer druk bezochte dodenherdenking op 4 mei. Na een bijeenkomst in de kerk en de stille tocht naar het park, werd voorafgaand aan de twee minuten stilte The Last Post geblazen. Aansluitend werden door een aantal vertegenwoordigers van verenigingen, het lokaal bestuur en nabestaanden bloemen gelegd.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.