Home / Regio / Altradi: voor comfort van begin tot einde

Altradi: voor comfort van begin tot einde

DIDAM – Toe aan een veranda of buitenzonwering, maar mag het net iets exclusiever dan bij de buurman op de hoek? Aan de rand van Didam ontpopt Altradi Comfort Binnen en Buiten zich tot een zaak waar vrijwel alles mogelijk is. Eigenaar Henri Berentsen: “Wij zijn onderscheidend in service, kwaliteit en kennis. En dat sinds 1985”.

Freddy Pietersen uit Dieren en Boy Straatman uit Beekbergen zijn sinds maart toegevoegd aan het team en dat ziet Berentsen als een perfecte aanwinst voor het bedrijf. Comfort en gemakt, daar draait het om bij Altradi. “We willen allemaal zo comfortabel mogelijk wonen, ook op veranda, zonwering en raamdecoratie met nadruk op Schutters. De fase van een zonwering of rolluik met een bandje is een gepasseerd station. Wij kunnen onze zonwering, rolluiken en veranda’s leveren met verlichting, verwarming en zelfs raamdecoratie. En alles is te ebsturen met I-O- Homecontrol van Somfy. Met een druk op de knop sluit u de ruimte a, zet u de verwarming een graadje hoger of dimt u de lichten”, aldus Berentsen. Alles is op maat bij Altradi en het geven van advies speelt hierbij een doorslaggevende rol. Van begin tot en met eind, van het idee tot aan de realisatie. “Mensen komen met een idee bij ons binnen, waarna we samen kijken hoe we hier invulling aan kunnen geven. De klant moet over tien jaar nog kunnen zeggen: dat was mooi en goed werk van Altradi, daar komen we vaker”, aldus Berentsen.

Tel. 0316 – 297200
www.altradi.nl
Wilhelminastraat 116a Didam
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.