Home / Bronkhorst / Mooie resultaten voor dressuuramazones RV en PC de IJsselruiters

Mooie resultaten voor dressuuramazones RV en PC de IJsselruiters

BRUMMEN – Op zondag 29 april reed de negenjarige Pien Eijerkamp van RV en PC De IJsselruiters uit Brummen met de zestienjarige pony Horsefriend’s Nikita in Olst haar allereerste dressuurwedstrijd. Op het gras en keurig tussen de bordjes. De combinatie won de eerste prijs in de Bixie klasse AA en behaalde 79 punten. In slechts vier wedstrijden hebben zij voldoende winstpunten behaald om te kunnen promoveren naar de klasse A. Ook sprongen ze een foutloos parcours en wonnen ze, aan een touwtje begeleid door vijftienjarige zus Fleur, de derde prijs in de klasse AA met 32 punten. Enkele dagen werd Nikita weer ingeladen voor deelname aan de Bixiedag in Ermelo.Ook hier werd keurig gereden in de dressuur. Daarna nam de combinatie nog heel stoer deel aan een crossles.

In Beekbergen behaalde Angela Breukink-Menger in de klasse ZZ-licht zeer goede resultaten met merrie Sensatie. De proeven werden beloond met resp. 219 en 210 punten en een tweede prijs.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.