Home / Eerbeek / Fancy fair voor Energy4all

Fancy fair voor Energy4all

EERBEEK – Basisschool de Enk in Eerbeek hield onlangs een fancy fair. De opbrengst, een mooie 486 euro, werd gedoneerd aan de stichting Energy4all. Deze stichting zamelt geld in om het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten uit te breiden en te versnellen. Rens, die geboren is met deze ziekte, kwam met zijn moeder het eindbedrag in ontvangst nemen. Dit werd door ouderraadslid, Daphne Damen, in het bijzijn van kinderen van groep 7 aan haar overhandigd. Het bedrag van De Enk is verhoogd met 175 euro, door de verkoop van de houten uiltjes, waarmee de opa van Rens inmiddels beroemd is geworden in de verre omtrek. Zo is een mooi bedrag bijeen gebracht voor het goede doel.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.