Home / Eerbeek / KV Eerbeek bedankt inwoners

KV Eerbeek bedankt inwoners

EERBEEK – Korfbalvereniging Eerbeek organiseert al 45 jaar de Jeugd Olympische Dag voor de jeugd van vijf tot en met twaalf jaar in Eerbeek en omstreken. Afgelopen voorjaar is er een enquête gehouden in Eerbeek om te achterhalen hoe de bewoners van Eerbeek over dit evenement denken en hoe dit in de toekomst succesvol kunnen blijven. Veel gezinnen hebben deze enquête ingevuld en er zijn zeer nuttige suggesties binnengekomen. Ook waren de vele complimenten aan de korfbalvereniging hartverwarmend. Met nieuwe energie zijn de vrijwilligers alweer begonnen met de voorbereiding van de Jeugd Olympische Dag op zaterdag 16 juni.
Als blijk van dank voor het invullen heeft de korfbalvereniging enkele heerlijke taarten verloot onder de inzenders van de enquête. Deze zijn op zaterdag 28 april uitgereikt op het sportveld aan de Veldkantweg. De gelukkige winnaars waren de familie Konink en de familie van de Bunt (beide uit Eerbeek). De taarten, gesponsord door Limburgia Eerbeek, zijn uitgereikt in aanwezigheid van de heer Schotpoort van Limburgia.
 

 

www.kveerbeek.nl

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.