Home / Velp / Kinderen enthousiast voor voetbalclinic Kinderij en VVO

Kinderen enthousiast voor voetbalclinic Kinderij en VVO

VELP – De voetbalclinic die Kinderij en VVO op hielden op sportpark De Pinkenberg in Rozendaal/Velp, is een groot succes geworden. Bijna 90 enthousiaste kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar vermaakten zich uitstekend met verschillende spelvormen en een partijspel. Twee Vitesse-profs waren te gast.

Hoogtepunt van de middag voor de kinderen was de aanwezigheid van de Vitesse-spelers Michihiro Yasuda en Mike Havenaar. Ze deden mee met de spellen, gingen met de kinderen op de foto en deelden handtekeningen uit. De clinic werd aan het begin van de middag geopend door sportwethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden, die zijn waardering uitsprak voor het initiatief.

De gratis clinic was een opstapje naar een mogelijk verdere samenwerking tussen Kinderij (een regionale organisatie met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van kinderopvang) en voetbalvereniging VVO. Deze krijgt in de maanden mei en juni in ieder geval vorm met een zestal voetbalsessies voor de jeugd. Met ingang van het nieuwe schooljaar wordt het sportpark van VVO mogelijk een nieuwe locatie van de sport-BSO van Kinderij, die sinds vorig jaar haar domicilie heeft op het nabijgelegen tennispark van TV Beekhuizen.
Voor meer informatie: www.kinderij.nl en www.vvo.nu.

Op de foto zijn de Vitesse-spelers Michihiro Yasuda en Mike Havenaar bijna niet meer terug te vinden tussen de tientallen kinderen die meededen aan de Voetbalclinic van Kinderij en VVO – Foto: Carla Kostelijk.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.