Home / Bronkhorst / Jumbo Brummen en Eerbeek geven gratis leren ballen weg

Jumbo Brummen en Eerbeek geven gratis leren ballen weg

BRUMMEN / EERBEEK – Op woensdag 2 mei begon de Jumbo’s in Brummen en Eerbeek met een ballenspaaractie. Bij besteding van iedere € 15,- en wekelijks wisselende actieproducten, ontvangen de klanten een voetbalsticker. Bij 28 voetbalstickers is de spaarkaart vol en ontvangt de klant een leren voetbal gratis.

Om de actie te promoten hingen er ineens 300 ballen rondom de Jumbo van Wouter van de Bunt in Brummen. Voor en na schooltijd ging de Brummense jeugd op pad om ballen te scoren. Inmiddels zijn er zo’n 250 ballen gescoord! Casper Heine van Jumbo Eerbeek en Wouter van de Bunt hebben lokaal ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Er komen steeds meer landelijke ketens in de dorpen die niets extra’s doen voor de bewoners. De scholenspaaractie waarbij de beide Jumbo’s maarliefst € 25.000.- beschikbaar stelt loopt deze week ten einde. Van de Bunt en Heine willen het bedrag volgende week feestelijk overhandigen aan de scholen.
Jumbo Brummen gaat 6 weken lang op zaterdagmiddag voetbalactiviteiten organiseren voor de jeugd. Op zaterdag 5 mei is er de eerste officiële competentie doel schieten. Opgeven kan via doelschieten@scorenmetjumbo.nl of in de winkel. Op 2 juni is er een levend tafelvoetbaltoernooi voor boven de 16 jaar. Straten, vrienden- en vriendinnenclubs, verenigingen en families strijden tegen elkaar voor de enige echte Brummense Levend Tafelvoetbaltrofee 2012 en een complete barbecue voor 30 personen. Opgeven kan tot en met 19 mei via levendtafelvoetbaltoernooi@scorenmetjumbo.nl of in de winkel. Alle activiteiten zijn te volgen via Facebook en Twitter scoren met jumbo.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.