Home / Dieren / Meesters van Dieren

Meesters van Dieren

DIEREN – Voor de 34e keer vond het kegeltoernooi Meesterschap van Dieren plaats in het Kegelhuis aan de Veerstraat in Dieren. Ongeveer tachtig enthousiaste kegelaars, afkomstig van negen verschillende clubs, deden hieraan mee. Nadat de voorronden waren gespeeld, lukte het bijna iedere deelnemende club om één of meer finaleplaatsen te bemachtigen. Dertig finalisten bonden de strijd met elkaar aan. Bij de dames A waren het Tine Holleboom en Diny Tanking, beiden van ONA uit Doesburg, die een spannende wedstrijd speelden. De titel ging naar Tine Holleboom met 296 hout. De zeer spannende strijd tussen de Heren A is gewonnen door Harry Loenen, die met 311 hout te sterk was voor zijn concurrent Luuk Bunt, die 309 gooide. Bij de Heren B ging Martin Arentshorst met 2 hout voorsprong op Hans van Elk de laatste ronde in, uiteindelijk vond Van Elk met 10 hout verschil. Holleboom en Loenen mogen zich Meesters van Dieren Noemen. De Frits Dobbenberg-wisselbeker ging naar Luuk Bunt en Bets Buurman, de hoogste gooiers van het toernooi, aangesloten bij een Dierense club. Of de foto de winnaars: staand van links naar rechts: Nancy Gielink – Dames C, Jannie Wolsink – Dames B, Luuk Bunt en Bets Buurman, Hans van Elk – Heren B en Harald Bruinier – Heren C. Vooraan Tine Holleboom en Harry Loenen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.