Home / Dieren / Dansproject op de Annie M.G. Schmidt

Dansproject op de Annie M.G. Schmidt

DIEREN – Twee weken lang werkten de leerlingen van de Annie M.G. Schmidtschool uit Dieren toe naar een dansvoorstelling, in het kader van hun kunstproject. Elke groep was bezig met een andere dans. Zo waren er een Schildendans uit Afrika, een James Bonddans uit Engeland en een Opwarmdans uit Rusland te zien. In de klas werd gewerkt en geknutseld rondom de landen en de dansen zijn ingestudeerd onder leiding van dansdocenten van Grote Broer Kunsteducatie. Er is flink geoefend en dat was te zien: het resultaat was een spetterende voorstelling die de kinderen meenam in een dansreis rond de wereld.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.