Home / Doesburg / Parfum met een persoonlijke boodschap

Parfum met een persoonlijke boodschap

DOESBURG – Bij Etos Spijker aan de Meipoorstraat 11a in Doesburg is het zaterdag 12 mei mogelijk een persoonlijk cadeautje aan te schaffen. De hele dag zijn er een promotrice en glasgraveur aanwezig. Er kan een persoonlijke boodschap worden gegraveerd in een parfum van Kylie Monigue, Kate Moss, Celine Dion, Adidas, Esprit, Halle Berry, Beyonce, Guess of David Beckham. Er zijn verschillende geuren voor zowel dames als heren. De promotrice helpt bij het uitzoeken van een geur. De graveerdag duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Het graveren is gratis na aanschaf van een geurtje.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.