Home / Dieren / Een beetje misselijk

Een beetje misselijk

DIEREN – Spannend en beetje eng, dat hoort een kermisattractie anno 2012 wel een beetje te zijn. Dat bleek ook maar weer eens tijdens de Dierense kermis, die vijf dagen draaide op het Ericaplein. Natuurlijk waren er de traditionele draaimolen, snoepkraam, schiettent en behendigheidsspelletjes, maar voor veel jeugd draaide het ook om de spanning die bijvoorbeeld ‘De Lambada’ hen bood. Een soort bank die met draaiende bewegingen niet alleen de nodige spanning opwekte, maar bij sommigen ook de maaltijd van die middag weer omhoog bracht. Maar dat mocht allemaal de pret niet drukken en menig puber stapte met een geforceerd stoere uitdrukking op de bleke snoet met bravoure uit de attractie onder het uitroepen: “Het was écht niet eng!”. Heerlijk, zo’n dorpskermis en Dieren genoot er weer met volle teugen van.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.