Home / Empe / Olympische playbackshow in Empe

Olympische playbackshow in Empe

EMPE – De Oranjevereniging Empe (OVE) heeft er weer een gezellige Koningdagviering van gemaakt. Vier dagen was er wat te doen in de feesttent bij ’t Oortveld.

Vrijdag werd begonnen een bandjesavond. Drie bandjes uit de regio verzorgden een optreden. De Empenaren konden kennis maken met drie nieuwe bands die nog bekendheid gaan krijgen.
Zaterdag was er oranjebal in de tent met Hooked on Red. Zondag was er weer de Muziekmiddag voor de ouderen. De belangstelling was redelijk. De Sterrebostrekkers uit Tonden speelden gezellige liedes. Theo van de Berg speelde solo op trompet en vormde een welkome aanvulling op de harmonicamuziek. De Harmonicagroep Noa Warktied uit Empe was ook weer present en bracht ook nu weer vrolijke deuntjes. Het Tsjechische blaasorkest Vinocanka uit Lochem was ook present. Het Duo DiJon (Dies Nicolai en John de Winter) zong en speelde gezellige Hollandse liedjes.

Op Koninginnedag was het thema Olympische spelen. Er werd om 11.00 uur gestart met ontsteken van het Olympisch vuur. Daarna in de tent een playbackshow. Er was veel publiek van ouders, grootouders en anderen maar ook een grote deelname. Van groep 1,2 en 3 maar liefst 11 nummers. De playbackacts varieerden van K3 tot Nick en Simon. Groep 4 en 5 kwamen op de planken met acht nummers met Adele en Michael Jackson. Groepen 6, 7 en 8 brachten negen nummers met Lady Gaga, Caty Perry en Miley Cyrus. Een jury had er een beste kluif aan om de prijswinnaars aan te wijzen.
Het Koninginnefeest werd door de OVE afgesloten met een Oranjebal met de band 5Brothers.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.