Home / Regio / Duivenwedvluchten

Duivenwedvluchten

REGIO – Deze week werd er gevlogen vanaf Duffel, een ietwat ingekorte vlucht vanwege het weer. De snelste in Kring 1 was D. Hammer van de Postduif in Giesbeek met duif 11-1426743 en een snelheid van 1233,304 m.
Uitslagen:
Luchtbode Doesburg: 1. Comb. War-Besselink, 2,5. L. Rabeling, 3. Jos Buiting, 4. W.G.M. ten Dolle. Rheden Rheden: 1. van Huenen-Jansen, 2,3,4,5. G. Curre. Zwaluw Rheden: 1,4. A. van Santen, 2. R.B. Gerritsen jr. 3,5. Comb. Liethof-Bosveld. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1,4. P. Troost, 2,5. A.J. Verheul, 3. J. van Minkelen. PV Velp-Zuid: 1. H. Jordens; 2 en 3: R. Bailly; 4. Comb. Gal/Praster; 5. N. van Hummel; PV Ons Vermaak Eerbeek: 1 en 4: Comb Nijmeijer/Wezenberg; 2. R. Yanar; 3 en 5: Comb Geerdink/Wienk;
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.