Home / Regio / Schuuropruiming

Schuuropruiming

REGIO – Gered Gereedschap Voorst knapt met dertig vrijwilligers ruim 5000 stuks gereedschap en honderd naaimachines per jaar op. Dit wordt op projectbasis verstuurd naar opleidingen en (beginnende) kleine zelfstandigen in derde wereldlanden die een verzoek hiertoe hebben gedaan bij Gered Gereedschap Nederland. Een ieder die bij het opruimen van de schuur tegen overtollig gereedschap aanloopt, kan dit schenken aan dit goede doel. De inzamelpunten zijn onder andere te vinden bij de Fixetvestigingen in Beekbergen, Brummen en Eerbeek, de Fa buitenhuis Elektro in Klarenbeek en de Hubo in Loenen. mEn kan de stichting ook financieel steunen via een bijdrage op bankrekeningnummer 366273132 ten name van Stichting Gered Gereedschap Voorst.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.