Home / Doesburg / Vul de Living Statue straat in Doesburg

Vul de Living Statue straat in Doesburg

DOESBURG – De Doesburgse Hanzefeesten heeft weer Living statues nodig om de straat te vullen met mooie creaties op zaterdag 9 juni. Dit jaar is het thema Passie & haat. De living statues kunnen alleen of in een groep poseren, een half uur, een half uur rust. Voor de catering wordt gezorgd. Deelnemers worden begeleid door volwassenen, onder leiding van Antonie van Dam, waarbij strikt toezicht wordt gehouden op de rustperiodes en de deelnemers. Op een centraal punt wordt er geschminkt en omgekleed vanaf 09.00 uur en wordt er vanaf 10.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 15.00 uur opgetreden. Aanmelden kan via www.doesburgsehanzefeesten.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.