Home / Dieren / Buurtzorg start tweede team

Buurtzorg start tweede team

DIEREN – Buurtzorg Dieren is gestart met een tweede team, speciaal voor mensen met geheugenproblemen. Het psychogeriatrisch team bestaat uit een klein groepje, speciaal op het gebied van dementie, opgeleide verzorgenden of verpleegkundigen. Een spreekuur voor (toekomstige) cliënten en mantelzorgers vindt plaats op woensdag van 14.00 tot 15.30 uur in de bibliotheek. Een medewerker gaat op zoek naar een oplossing die het beste bij de cliënt past.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.