Home / Doesburg / Voorjaarsuitstapje ouderen Doesburg

Voorjaarsuitstapje ouderen Doesburg

DOESBURG – Het voorjaarsuitstapje voor ouderen, gehouden door de GCK, GKV, protestantse Gemeente Angerlo en Doesburg en de PCOB, vindt dit jaar plaats op 8 juni. Het is de bedoeling om 13.00 uur vanaf de parkeerplaats De Bleek te vertrekken naar Oosterbeek en meer in het bijzonder naar het Airborne Museum. Na afloop van het museumbezoek gaat de reis naar Schaarsbergen om gezamenlijk pannenkoeken te eten. Naar verwachting is een ieder om 19.30 uur weer in Doesburg terug. De kosten bedragen 33 euro, maar leden van de PCOB betalen 25 euro. het bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer 983730 ten name van W. Edelman, onder vermelding van ouderenreis 2012. Er mag ook contant worden betaald. Opgeven kan bij de diaconie van de CGKV, protestantse Gemeente Angerlo Doesburg of een bestuurslid van de PCOB.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.