Home / Eerbeek / OVE en SECE organiseren een grote Eerbeek Super-Totaal

OVE en SECE organiseren een grote Eerbeek Super-Totaal

EERBEEK – Het nieuwe bestuur van de OVE (Ondernemers Vereniging Eerbeek) heeft de SECE (Stichting Evenementen Commissie Eerbeek en onderdeel van de OVE) weer opdracht gegeven om op zondag 19 augustus van 12.00 tot 18.00 uur weer de grootste happening van Eerbeek te organiseren.

Ondanks de wat late toezegging van het OVE-bestuur, slaagt de SECE in haar voorbereiding er aardig in om voor Eerbeek en de regio weer een prachtig programma voor het publiek neer te zetten. Was deze happening altijd op zaterdag gepland, nu wil de OVE het op zondag proberen. Men verwacht dan meer publiek en de winkels zijn dan extra geopend. Diverse contacten zijn al gelegd om onder ander het entertainment en standhouders te bewegen om op 19 augustus weer naar Eerbeek te komen.
Zo komt het dweilorkest De Duitekluiters uit Arnhem die dag naar Eerbeek. Ook het Matrozenkoor uit Apeldoorn komt voor de tweede keer naar dit papierdorp. Met het shantykoor De IJsselboei uit Brummen zijn de onderhandelingen al in een ver gevorderd stadium. Living Arts uit Zutphen komt met levende beelden die waarschijnlijk streekgebonden producten zullen aanbieden. Er zijn ook gesprekken gaande met bands die deze braderie van 12.00 tot 18.00 uur zullen opvrolijken.
Op demonstratiegebied zullen er diverse leuke en preventieve voorstellingen zijn. Ook wordt er op 19 augustus weer een grote Kleedjesmarkt gehouden die wordt opgeluisterd met muziek van DJ Björn. Besprekingen met stalhouderij Jan Wolters uit Hall betreffende een grote ringsteekwedstrijd met een vijftal koetsen en koetsiers is eveneens in de eindfase. Gezien dat de medewerkers ook uit steden als Apeldoorn, Zutphen en Arnhem komen kan de SECE spreken van een grote regionale happening. Natuurlijk zoekt de SECE hiervoor en groot aantal standhouders die de zaak moet completeren. De kostprijzen hiervoor zijn als volgt: Professionals minimaal € 50,- per kraam, hobbyïsten, verenigingen en dergelijke tot € 35,- , OVE-leden: tegen kostprijs. Grondplaatsen worden verhuurd voor € 10,- per strekkende meter.

Voor informatie en/of aanmelding kan men zich wenden tot de site: www.eerbeekbruist.nl (link: sece@info-eerbeek.nl).
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.