Home / Laag-Soeren / Soeren, meer dan je denkt

Soeren, meer dan je denkt

LAAG-SOEREN – Ouderen waren enthousiast over de minibeurs Lang Zelfstandig Blijven in Laag-Soeren. De beurs was tegelijk de kickoff van het project thuistechnologie Laag-Soeren. Het grijzende deel van de bevolking van Laag-Soeren kwam donderdag bijeen in het Sprengenhus.

Op een slimme manier was daar een soort zorgbeurs ingericht door een aantal organisaties en bedrijven die aan ouder wordende mensen, die graag zelfstandig willen blijven, een helpende hand kunnen bieden. Bijvoorbeeld wat Carion is en te bieden heeft, wat een demoticatoets van Atrivé doet, of wat ergo-/fysio- of podotherapie betekent als gewone dagelijkse dingen moeilijker worden.
Speciale aandacht was er voor Sacs, de Soerense Acitviteiten Commissie voor Senioren. Een initiatief van Soeren Samen, met een programma vol aantrekkelijke activiteiten.

www.laag-soeren.nl
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.