Home / Arnhem / Sportcentrum Papendal in teken van Volkswagen

Sportcentrum Papendal in teken van Volkswagen

ARNHEM – De Stichting Arnhem Dub-Inn houdt op 6 mei voor de zesde maal haar Volkswagen meeting in nationaal sportcentrum Papendal in Arnhem. Het is een meeting, openstaand voor alle type Volkswagens, zowel lucht- als watergekoeld en modern en klassiek. De organisatie heeft er dit jaar voor gekozen een groter veld af te huren zodat de rustige en groene omgeving nog meer ruimte biedt om uw Volkswagen te laten zien en andere te bekijken.

De gastvrijheid, de opzet en de sfeer blijven hetzelfde. Ook de Rust & Dust Contest is er weer bij, een show en shine op de Arnhemse manier. Met een diverse klasse-indeling biedt de organisatie een ieder een kans om met de beker naar huis te gaan. Ook zijn er prijzen voor de drie mooiste watergekoelde, de drie mooiste luchtgekoelde en de drie mooiste anders VAG. Op de onderdelen markt zijn weer diverse onderdelen en accessoires te vinden. Doormiddel van de boot-sale wordt de bezoeker ook de kans geboden om van overbodige onderdelen af te komen. Een DJ, afgewisseld met een liveband, verzorgen de muziek. Natuurlijk wordt ook aan de inwendige mens gedacht.
De meeting start om 11.00 uur en rond de klok van 16.00 uur wordt met de prijsuitreiking afgesloten. De entree bedraagt 5 euro per auto met bestuurder en 3 euro voor bezoekers.

www.arnhemdubinn.nl
 

Lees ook

Groots Polman Opticiens Eyewear Event in Arnhem

ARNHEM / VELP – Polman Opticiens, waar Focus Optiek in Velp onder valt, houdt zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.