Home / Dieren / Rhedens Dieren doet mee aan Mission Olympic

Rhedens Dieren doet mee aan Mission Olympic

DIEREN – Leerlingen van Het Rhedens in Dieren deden onlangs voor het eerst mee aan Mission Olympic in Zevenaar en Arnhem. Uiteindelijk zijn de leerlingen geselecteerd voor volleybal jongens en meisjes, basketbal jongens en voetbal jongens en meisjes. De leerlingen en docenten zijn erg enthousiast over het verloop van het sporttoernooi en de sfeer was goed. Zoals het er nu voor staat, gaan de basketbalmeisjes door naar de finale op 8 juni in Amsterdam.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.