Home / Doesburg / Kerk aan de wandel

Kerk aan de wandel

DOESBURG – Vier wandelaars van de Remonstrantse Gemeente Doesburg, aangevuld met sportievelingen uit Alphen aan den Rijn, Borculo en Lochem, trekken vanaf 5 mei de stoute schoenen aan. Twee weken lang wordt de pelgrimstocht naar het Spaanse Santiago de Compostella gelopen.
In de Gasthuiskerk in Doesburg was er een ‘uitzwaai kerkdienst’. Dominee Kaal en een goed gevulde Antoniuskapel staken de wandelaars een hart onder de riem. De groep is vol optimisme. Wouter Koop: “Tot eind april geeft de buienradar in dit gedeelte van Spanje nog regen aan, maar daarna breekt de zon door” – foto: Herman Boegman

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.