Home / Oeken / D3 vv Oeken kampioen

D3 vv Oeken kampioen

OEKEN – Het luide gejuich van de D3-spelers van vv Oeken, zaterdag, bij terugkomst op de velden in Oeken is niet onopgemerkt gebleven. Nadat de heren dit seizoen voor het eerst in de D-competitie op een heel veld begonnen te spelen, gingen ze als een speer het veld over. Na een bloedstollende laatste wedstrijd tegen de D7 van VIOD uit Doetinchem is de D3 kampioen geworden. Na overhandiging van de beker namens de Voetbaltechnische Commissie door Wim Niessen en het aantrekken van de kampioensshirts, vertrok het team juichend naar de kleedkamers om zich goed te doen aan de slagroomtaart met opdruk. De traditionele rit op de platte wagen volgt op 10 mei.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.