Home / Angerlo / Bridge Interland

Bridge Interland

ANGERLO – In de Meent in Angerlo is zaterdag het bridge interland gespeeld. Het jaarlijkse gebeuren tussen het Duitse team BC Kleveland speelde om de Villa Optica trofee tegen BC Angerlo. Ditmaal moest Angerlo het loodje leggen; BC Kleveland won met een nipte score van 50,9 procent tegen 49,91 procent. Annie van Arem en Rikie Giesen waren de besten in de A-lijn en An Willemse en Trientje Rietveld waren de sterkste in de B-lijn.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.