Home / Velp / Schitterend Koninginnedagfeest in Velp

Schitterend Koninginnedagfeest in Velp

VELP – De 8-jarige Kim speelt onverstoorbaar op haar blokfluit tijdens de viering van Koninginnedag in Velp. Ze speelde daar een leuk zakcentje bij elkaar. Kim was één van de vele kinderen die tijdens de markt ‘zaken deden’. Het onder de lentezon extra feestelijke dorp liet zich weer van haar beste en meest koningsgezinde zijde zien. En daar kwamen vele duizenden mensen op af. Die slenterden langs de vele kraampjes, genoten van de optredens en vergaapten zich aan de militaire motorfietsen en blinkende oldtimers die op en langs de Overtuin reden. Kortom; een heerlijke Oranjedag in Velp – foto: Marc Pluim

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.