Home / Bronkhorst / Andreasmarkt levert 15000 euro op

Andreasmarkt levert 15000 euro op

BRUMMEN – Tijdens de Andreasmarkt is een paard ontvreemd. Veilingmeester Visser had tussen de aangeleverde goederen voor de rommelmarkt een zeer waardevol schaakspel ontdekt en dit dan ook geselecteerd voor de veiling. Tijdens de openingsuren was eenieder in de gelegenheid de kavels voor de veiling te bezichtigen, waaronder ook het schaakspel, dat met zijn chroom en koperkleurige stukken een echte blikvanger was. Rond half één was het chroomkleurige paard echter plotseling weg, hoewel de toezichthouder nooit meer dan twee meter verwijderd is geweest. Het incomplete spel werd daarna op de veiling teruggenomen.

Buiten dit vervelende voorval was de Andreasmarkt weer een gezellige hoogtepunt voor de Brummense bevolking. Mede dankzij de steun van vele plaatselijke bedrijven en meer dan honderd medewerkers, bracht de markt uiteindelijk bijna 15000 euro op. Hoewel daar nog wat kosten van moeten worden betaald, sprak de rommelmarktcommissie van een uitstekend resultaat. Als het schaakspel ook op de veiling zou zijn verkocht, was misschien wel een recordopbrengst gehaald.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.