Home / Bronkhorst / Herenteam ZV De Spreng kampioen en promotie naar 3e klas Bond

Herenteam ZV De Spreng kampioen en promotie naar 3e klas Bond

BRUMMEN – Het eerste herenteam van ZV de Spreng werd twee weken geleden al kampioen in 1e klas District. Echter, door een nieuwe landelijke indeling van de KNZB, betekende dit nog niet dat het herenteam ook gepromoveerd was. Dat gebeurde zaterdag.

Zaterdag 28 april moest er na het kampioenschap gewonnen worden bij VZ&PC-2 in Vriezenveen om te kunnen promoveren naar de 3e klas Bond van de KNZB. VZ&PC toonde zich een waardige tegenstander, door tot en met de 3e periode de stand op 3-3 te houden. Na een flinke donderspeech van coach Gerrit Riezebos liepen de heren van ZV De Spreng in de laatste periode echter uit naar een 4-8 winst en kon het feest losbarsten.
Het herenteam werd bij terugkomst uit Vriezenveen gehuldigd in zwembad Rhienderoord te Brummen en vele supporters waren aanwezig om de heren te feliciteren. De Doelpunten werden gemaakt door: Emmo Elshof (4), Roald v.d. Beld (1), Robert Smith (1), Jeffrey Romeijn (1), Marco Hol (1).
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.