Home / Dieren / Nieuwe fusieclub v.v. Dieren houdt verloting met auto als prijs

Nieuwe fusieclub v.v. Dieren houdt verloting met auto als prijs

DIEREN – De gloednieuwe voetbalvereniging Dieren – ontstaan uit een fusie tussen v.v. Erica ’76 en v.v. Gazelle Nieuwland – houdt een grote verloting met erg mooie prijzen. De hoofdprijs is een Peugeot 107, beschikbaar gesteld door Autobedrijf Ronald.

Verder zijn nog mooie prijzen als een boxspring, een weekend of midweek naar een vakantiepark, een zestal fietsen (Koninklijke Gazelle), een koffieautomaat (Koffiethuiswinkel), een PC-scherm (Van Geijn Computer Service) en vele andere. De kansen op een prijs zijn groot, omdat er slechts 2500 loten worden verkocht., De prijs per lot bedraagt € 25. Met de opbrengst van de verloting wil de vereniging geld inzamelen om een deel van de kosten voor de bouw van nieuwe kleedkamers te dekken. De huidige kleedkamers voldoen niet meer aan de eisen die daaraan worden gesteld.
De verkoop van de loten begint komende zaterdag 5 mei. Jeugdteams van de v.v. Dieren gaan dan onder begeleiding de wijken in om aan de inwoners van Dieren en Spankeren loten te verkopen. Ze hopen uiteraard dat velen een lot kopen, zodat ze zich over een jaar in mooie nieuwe kleedkamers kunnen douchen en omkleden.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.