Home / Rheden / Rhedenaar verdacht van bedreiging en mishandeling

Rhedenaar verdacht van bedreiging en mishandeling

RHEDEN – Een 45-jarige Rhedenaar is zondag in de namiddag aangehouden. Hij wordt onder meer verdacht van bedreiging en mishandeling. De man zou bij zijn woning een conflict met zijn vriendin hebben gehad en anderen met een mes hebben bedreigd.

De ruzie ging waarschijnlijk over mee te nemen spullen. Bij deze ruzie zou over en weer geslagen zijn. De hulp van twee bekenden van het stel (een 32-jarige vrouw en een 41-jarige man, beiden uit Rheden) werd ingeroepen. Deze personen zouden geprobeerd hebben de mishandeling door de 45-jarige man te stoppen. De 45-jarige zou een mes hebben getrokken en de bekenden hebben bedreigd. Hierna stapte de 45-jarige Rhedenaar in een auto en reed weg. Er werd contact met de politie gelegd. Agenten kwamen de man tegen op het Velperbroekcircuit, waar hij werd aangehouden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.