Home / Velp / Expositie Mar en Route

Expositie Mar en Route

VELP – In Art Gallery 0-68 in Velp exposeert de Nederlandse kunstenares met buitenlandse allure, Mar, van 6 mei tot en met 17 juni haar schilderijen. Dr. Ronald Kerkhove, oud-conservator van Museon, opent 6 mei om 14.30 uur de expositie. Het oeuvre van Mar bestaat uit langgerekte krachtige vrouwenfiguren in heldere, maar ook heel warme tinten waarin ronde organische vormen met elkaar versmelten. Het is dromerig en poëtisch vol expressie en emotie en vertelt verhalen over levenskracht en puurheid, liefde, vriendschap en geborgenheid.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.