Home / Hummelo / Hummelse scouts winnen

Hummelse scouts winnen

HUMMELO – Scouting Sweder van Voorst heeft de eerste prijs gewonnen bij de jaarlijkse regionale scoutswedstrijden in Wehl. Vijftien teams uit de regio streden om de wisseltrofee, die meegenomen mag worden naar het clubhuis van Sweder in Hummelo.

Het thema van dit jaar was computericoon Mario. Dit kan tot uiting in de kleurrijke kleding, decoraties en zelfs in het eten. Zaterdagmorgen werd een hike gelopen, waarbij diverse opdrachten moesten worden uitgevoerd. De maaltijd die ’s avonds werd gekookt, werd door een jury beoordeeld op creativiteit, smaak en samenwerking bij het bereiden. De scouts van Sweder van Voorst organiseerden daarnaast een gezellige pokeravond, waar alle deelnemers aan het kamp welkom waren. Zondagmorgen is een aantal gezamenlijke spelen gedaan, waarna de prijsuitreiking plaatsvond. Het Hummelse team mocht de overwinning op haar naam schrijven. De jury beoordeelde het team positief op doorzettingsvermogen, creativiteit en een uitstekende samenwerking in goede sfeer. Sweder van Voorst mag nu meedoen met de landelijke scoutswedstrijden, die in het Pinksterweekend plaatsvinden in Baarn.

www.scoutingsweder.nl
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.