Home / Rheden / Spetterende dag voor bewoners van Koningsland uit Rheden

Spetterende dag voor bewoners van Koningsland uit Rheden

RHEDEN – Een dubbele traktatie voor de bewoners en medewerkers van Koningsland; Novartis Pharma B.V. stuurden hen op donderdag 26 april op pad voor een spetterende dag in het Dolfinarium te Harderwijk. Ondertussen werd op Koningsland zelf hard gewerkt aan een mooie lentetuin.

Jaarlijks organiseert Novartis Pharma wereldwijd een Community Partnership Day, waarbij medewerkers zich inzetten voor de gemeenschap in hun directe omgeving. Dit jaar heeft Novartis Pharma besloten de bewoners en medewerkers van Koningsland, een woonlocatie van Siza in Rheden, te verwennen.

Circa 70 medewerkers van Novartis Pharma B.V. uit Arnhem hebben deze speciale dag mogelijk gemaakt. Na een hartelijke ontvangst vertrokken de 32 bewoners en hun begeleiders vanmorgen richting het Dolfinarium voor een onvergetelijke dag. Een groep klussers, medewerkers van Novartis, bleef achter op woonlocatie Koningsland om daar de tuin weer voorjaars klaar te maken. Zo kregen de cliënten na het dagje uit ook nog deze vrolijke verrassing bij thuiskomst. Siza is erg blij met dit initiatief!

Elk jaar rond 26 april zetten Novartis medewerkers zich in voor de gemeenschap in hun directe omgeving. Deze wereldwijde Community Partnership Day is in het leven geroepen na de fusie van Ciba-Geigy en Sandoz op 24 april 1996 en wordt dit jaar voor de zestiende maal georganiseerd.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.