Home / Laag-Soeren / Traject Dieren-Laag-Soeren van Harderwijkerweg op de schop

Traject Dieren-Laag-Soeren van Harderwijkerweg op de schop

LAAG-SOEREN – De gemeente Rheden houdt op 9 mei een informatiebijeenkomst over de Harderwijkerweg. De bijeenkomst vindt plaats in De Harmonie in Laag-Soeren. Onderwerp van de bijeenkomst is het onderhoud dat uitgevoerd moet worden op de Harderwijkerweg, tussen Dieren en Laag-Soeren.

De gemeente Rheden ziet kansen om naast het vervangen van het wegdek ook een aantal andere maatregelen door te voeren. Het gaat om maatregelen op het gebied van verkeersveiligheid en de aanleg van twee faunatunnels, betaald met subsidie van de provincie.
Tijdens de avond, die op woensdag 9 mei om 19.30 uur begint, licht de gemeente de situatie toe, waarna besproken wordt wat ideeën en wensen van bewoners zijn.

Na de startbijeenkomst wil de gemeente graag een werkgroep samenstellen. In die werkgroep zijn bij voorkeur belangenclubs, individuele bewoners en ondernemers vertegenwoordigd.
De werkgroep werkt samen met de gemeente het plan gedetailleerd uit. Daarna volgt weer een brede terugkoppeling. Uitvoering van het project staat gepland voor september.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.