Home / Rozendaal / In the picture

In the picture

ROZENDAAL – Op de Dorpsschool Rozendaal is onlangs het foto- en filmproject In the picture van start gegaan. Onder leiding van de mensen van Grote Broer kunstredactie kregen alle groepen van de basisschool een fantastische opdracht. Dat er hard gewerkt is, was donderdag 26 april te zien tijdens de feestelijk premiere van In the picture. De rode loper werd uitgerold, limousines reden af en aan, de beveiliging op het hoogste niveau beschermde filmsterren en natuurlijk was er pers aanwezig. De kunstwerken van alle groepen werden in liefst acht theaters doorlopend vertoond.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.