Home / Hall / Tafels voor Samen Eten

Tafels voor Samen Eten

HALL – Het succesvolle Samen Eten van SWB in Hall had al enige tijd behoefte aan nieuwe tafels. De Rotaryclub Eerbeek-Zutphen zag met het kerstmaal in december inderdaad dat er te weinig tafels waren en dat de tafels bovendien in slechte staat waren. “Om het project te steunen heeft de Rotary diverse acties gehouden, waaronder een lenteloop en we hebben heggen gesnoeid”, vetelt Natascha Dröge van Rotary Eerbeek-Zutphen. “In totaal hebben we een bedrag van 650 euro opgehaald”. Donderdag werd de cheque aan de organisatie van het project Samen Eten overhandigd. Daarna konden de deelnemers, zoals iedere maand, weer genieten van een heerlijke maaltijd, aan de nieuwe tafels. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.