Home / Doesburg / Globe op Koninginnedag in Stadhuis Doesburg

Globe op Koninginnedag in Stadhuis Doesburg

DOESBURG – Filatelistenvereniging De Globe is ook dit jaar weer voor een tentoonstelling aanwezig in het prachtige stadhuis van Doesburg. Ze beginnen om 10.00 uur en sluiten om 16.00 uur. Dit jaar laten ze aan de belangstellenden een prachtige collectie luchtvaart zien en een evenzo mooie collectie prentbriefkaarten met oude postzegels van Nederland. Beide collecties zijn verzamelingen van enkele leden van onze club. Iedereen is van harte welkom in de raadszaal.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.