Home / Eerbeek / Interessante veilingstukken

Interessante veilingstukken

EERBEEK – De Oranjevereniging in eerbeek is erin geslaagd om voor de veiling op Koninginnedag interessante veilingstukken te bemachtigen, ten bate van de Mihai Nesu Foundation. Van Dries Mertens, speler van PSV en ambassadeur van de Miha Nesu Foundation ontvingen zij een gesigneerd PSV t-shirt, een paar voetbalschoenen en een bal, van FC Utrecht ontving de oranjevereniging twee VIP-kaarten voor de wedstrijd van FC utrecht tegen Vitesse op zondag 6 mei en van Landal Greenparks een weekend in een vakantiepark naar keuze. De veiling begint om 16.30 uur met burgemeester Niels Joosten als veilingmeester.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.