Home / Rozendaal / Denk mee over locatie Brede School

Denk mee over locatie Brede School

ROZENDAAL / Het raadsbesluit in maart om de Dorpsschool in Rozendaal niet naar de Del te verplaatsen is ingetrokken. Tegelijkertijd heeft de raad het college verzocht een nieuw bestemmingsplan voor te bereiden. De ingediende zienswijzen worden bij het opstellen van het nieuwe plan voor de Del, waarin alleen sprake is van woningbouw, worden ingetrokken.

Voor de bouw van de Brede School wordt een nieuwe locatiestudie gehouden. Welke locatie ook gekozen wordt, er zullen altijd voor/ en nadelen aan kleven. De gemeente wil zoveel mogelijk locaties in beeld brengen en roep haar inwoners daarom op suggesties of concrete voorstellen te doen. De voorstellen en ideeën ziet het college graag voor 10 mei tegemoet. Suggesties kunnen gemaild worden naar R.berendsen”rozendaal.nl of deze in de brievenbus van het gemeentehuis deponeren.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.