Home / Bronkhorst / Jeugdhandbaltoernooi HV Brummen op velden in Broek

Jeugdhandbaltoernooi HV Brummen op velden in Broek

BRUMMEN – Ondanks een regenachtige dag hebben ze toch op 18 april een mooi jeugdhandbaltoernooi in Broek bij Brummen. Er waren een kleine 200 kinderen op af gekomen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Op het kleine veld van de VV Oeken werd door de jongsten leuk gehandbald en waren de teams erg aan elkaar gewaagd. De organisatie was in handen van HV Brummen.

In de groepen 5 t/m 6 zat er wat klasse verschil, maar hebben alle jongens en meisjes leuk gespeeld en zijn er veel doelpunten gevallen. “We hadden 10 teams van groep 7 en 8 en in deze groepen ging het er hard aan toe om 1e te worden zodat er nog een finale gespeeld kon worden”, aldus de organisatie.
Om half vijf was bekend dat voor de 3e en 4e plaats gespeeld werd tussen de Pancratiusschool en de Triangel-jongens. Deze wedstrijd werd na 10 minuten uiteindelijk beslist met penalty’s. Om de 1e en 2e plaats werd gestreden tussen de Vossestaart groep-7 en Vossestaart groep-8.

Uitslagen:
Groepen 3/4:
1e Pancratiusschool; 2e Pancratiusschool; 3e de Krullevaar
Groepen 5/6: 1e de Vossestaart; 2e Triangel jongens; 3e Triangel meisjes
Groepen 7/8: 1e de Vossestaart (8); 2e de Vossestaart (7); 3e Pancratiusschool
 

De nummers 1 t/m 3 kregen uit handen van onze sponsor Bruno Lendering van de Spar een beker uitgereikt en voor alle kinderen was er een kleinigheidje.
“We kunnen terug zien op een zeer geslaagd jeugdhandbaltoernooi. Bij deze willen wij alle vrijwilligers hartelijk dank zeggen voor hun getoonde inzet. Ook willen wij wederom Voetbalvereniging Oeken bedanken voor het gebruik maken van de accommodatie en de dames van de kantine”, aldus de HV Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.