Home / Bronckhorst / Gemeente Bronckhorst heeft nu officiële eigen Facebookpagina

Gemeente Bronckhorst heeft nu officiële eigen Facebookpagina

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst vindt het belangrijk open en tijdig met haar inwoners te communiceren. Om de afstand zo klein mogelijk te houden en inwoners op de hoogte te stellen van het beleid, producten en diensten, activiteiten en vele besluiten.

Een woordvoerder stelt: ‘We doen dat op verschillende manieren. Via de gemeentepagina’s in een huis-aan-huisblad, onze website www.bronckhorst.nl, allerhande gesprekken en bijeenkomsten en berichtgeving naar kranten en andere media. Veel inwoners zijn ook actief op sociale media, zoals Facebook en Twitter. Na begin vorig jaar met twitteren te zijn begonnen, start de gemeente vanaf 1 mei met een eigen facebookpagina. Ook onze twitterberichten zijn hier te vinden.’
Inwoners die op Facebook zitten, kunnen de gemeentelijke berichten vanaf 1 mei volgen door de button ‘Vind-ik-leuk’ aan te klikken, rechts op de facebookpagina van Bronckhorst. Ze kunnen vanzelfsprekend ook altijd reageren op de berichten. De facebookaccount van de gemeente Bronckhorst is: www.facebook.com/gemeentebronckhorst
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.