Home / Bronkhorst / Waarde van Water bij zwembad Rhienderoord

Waarde van Water bij zwembad Rhienderoord

BRUMMEN – Rhienderoord Zwem & sport Plezier in Brummen is verkozen als zwembad om het project Waarde van water neer te gaan zetten. Als één van de zes deelnemende zwembaden in Nederland is het management trots om de komende periode energie en tijd te mogen steken in het project. Het project Waarde van water bestaat uit het opzetten van beweeg (zwem)activiteiten voor inactieve ouderen en chronisch zieken.

Onder begeleiding van Scas gecertificeerde instructeurs wordt een individueel beweegplan voor deze doelgroep samengesteld. Met de kennis over persoonlijke gezondheidswinst kan Rhienderoord individuele vragen en wensen deskundig en verantwoord begeleiden. Hierdoor kan het beweegaanbod nog nauwkeuriger aangesloten worden op de behoefte en wensen van de doelgroep.
Met het project biedt Rhienderoord een twaalf weken beweegplan aan. er kan gekozen worden uit banenzwemmen, swimfit, aquagym, aquajoggen, aquafietsen, aquafit of een combinatie hiervan. Het beweegplan start met een persoonlijk intakegesprek en tussentijds vinden er evaluaties plaats bij drie en zes weken, een eindevaluatie en er wordt een vervolgplan opgezet na twaalf weken.

E-mail. info@rhienderoord.nl
el. 0575 – 561544
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.