Home / Regio / Hartstichting bedankt Gelderland

Hartstichting bedankt Gelderland

REGIO – De jaarlijkse collecte van de Hartstichting in Gelderland heeft dit jaar een mooi bedrag opgebracht. De Hartstichting bedankt haar vrijwilligers, collectanten en gevers van harte voor hun steun. Een ieder die de collectant heeft gemist en toch iets wil geven, kan een gift storten op giro 300 ten name van Hartstichting Den Haag. Een ieder die volgend jaar wil helpen met de collecte kan zich alvast aanmelden op www.hartstichting.nl of bel met 070 – 3155683.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.