Home / Eerbeek / Schoolvoetbal in Eerbeek

Schoolvoetbal in Eerbeek

EERBEEK – Als ware Messi’s renden de jongens en meisjes van de Eerbeekse basisscholen woensdagmiddag over de velden van de Eerbeekse Boys. Het schoolvoetbaltoernooi is meer dan gewoon een leuke middag, het is een serieuze zaak. Er wordt warmgelopen, naar elkaar geroepen op het veld en triomfantelijk gerend als er een goal wordt gemaakt. Uiteindelijk rolde de Johanna Huiskamp als grote winnaar uit de bus. Groep acht van deze school mag volgende week deelnemen aan het regionale schoolvoetbaltoernooi, dat eveneens op Eerbeekse grond wordt gespeeld. De overige deelnemers zijn hun ‘verlies’ al gauw vergeten, het was tenslotte ook gewoon een leuke, sportieve middag met klasgenootjes.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.