Home / Rozendaal / Make-over Emmapyramide is een feit

Make-over Emmapyramide is een feit

ROZENDAAL / VELP – Wethouder Harriët Tiemens van de gemeente Rheden en wethouder Free Hoving van de gemeente Rozendaal openden donderdag officieel de verhoogde en opgeknapte Emmapyramide in Velp. De uitkijktoren aan de Kluizenaarsweg in Rozendaal is vorig jaar vijf meter verhoogd. De Emmapyramide is eigendom van de gemeente Rheden. in het najaar van 2011 is de bestaande toren van de bult gehaald en zijn er twee nieuwe verdiepingen gebouwd. Daarna is de oude toren op het nieuwe gedeelte getakeld. Door het ophogen is het uitzicht op de IJsseldal verbeterd. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.