Home / Beekbergen / VV Beekbergen coacht positief

VV Beekbergen coacht positief

BEEKBERGEN – Op welke manier kunnen(jeugd-) sporters het beste worden gemotiveerd? Hoe creëer je binnen je sportclub een prettige sfeer? Om antwoord te krijgen op onder andere deze vragen, bezocht een afvaardiging van de jeugdafdeling van VV Beekbergen op zaterdag 21 april de voorstelling ‘Wel winnen, hè!’ in de Apeldoornse schouwburg ‘Orpheus’.
De voorstelling had als doel om alle vrijwilligers die op een bepaalde manier bij een sportclub betrokken zijn, een inzicht te geven in de wereld van het positief coachen. Dit gebeurde onder andere aan de hand van herkenbare situaties en het behandelen van veel voorkomende problemen, zoals het steeds vaker afhaken van pubers en vrijwilligers bij sportclubs.
De avond was met name voor de jeugdafdeling van VV Beekbergen speciaal, omdat de C1 de gehele avond als voorbeeld fungeerde om de verschillende situaties te helpen uitbeelden. De avond was niet alleen erg nuttig, maar ook zeer leerzaam en zoals u op de foto kunt zien sloeg de positiviteit van de voorstelling ook over op de spelers van de C1!
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.