Home / Loenen / Koninginnefeest Loenen

Koninginnefeest Loenen

LOENEN – Omdat een paar weken na Koninginnedag de jaarlijkse Loenense Oranjefeesten worden gehouden, heeft het bestuur van de Nationale Feest- en Herdenkingsvereniging ‘Loenen’ besloten een klein programma te houden op 30 april. De vereniging krijgt weer de medewerking van de muziekvereniging OLTO voor een muzikale rondgang door Loenen. Om 10.00 uur wordt vertrokken vanaf De Brink. Daarna over de Hoofdweg, Eerbeekseweg, Loenerdrift, Droefakkers, Eerbeekseweg, Beekbergerweg, Hoofdweg.
De Oranjefeesten (kermis) vinden dit jaar plaats op 17, 18 en 19 mei, wederom aan de Groenendaalseweg. De mannen(gehuwd en ongehuwd) en vrouwen kunnen zich al laten inschrijven voor het vogel- en ballenschieten. Dit is voor de mannen op vrijdag 18 mei achter in het bos aan de Loenerschepersweg. De Loenense vrouwen gaan schieten op zaterdag 19 mei. Nu niet bij Den Eikenboom maar bij de feesttent aan de Groenendaalseweg.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.